17/07/2017 Силвана Василева Галерия

Марина Людмилова с награда "Сделка на годината"

Марина Людмилова е част от екипа на Unique Estates от 2014 г. Тя е с дългогодишен опит в банковата и застрахователната сфера. Награждавана е за “Сделка на първо тримесечие на 2014 година” и  като “Брокер с най-голям брой сделки” за 3-то тримесечие на 2014 г. Скоро спечели награда  “Сделка на годината” , което й предостави шанса за участие в конференцията Luxury Portfolio International® Summit 2018 в Лас Вегас, САЩ. Марина бе отличена в категория „Сделка на годината“ и на AG TOP 100 с продажбата на модерна бизнес сграда в Бояна.

 
Как се чувстваш след тези престижни награди, с които бе отличена съвсем скоро?
 
Чувствам се горда и много щастлива. Получих награда  “Сделка на 2016 година”, която отличи най-голямата сделка, сключвана в историята на Unique Estates до сега. Върху нея работих с един чудесен екип и това беше изключително важно за постигнатия резултат. Наградите са оценка и признание за труда и усилията, които положихме и аз съм много благодарна. Оценявам високо и предоставената ми възможност да отида на престижната конференция Luxury Portfolio International Summit в Лас Вегас през 2018-та. Това е чудесен шанс да се срещна с водещи брокери на луксозни имоти на високо ниво от цял свят.
 
Какви качества трябва да притежава един брокер, за да бъде успешен според теб?
 
За да е успешен един брокер на недвижими имоти трябва да бъде борбен, последователен в усилията си и много търпелив, за да се справи с предизвикателствата, които работата в тази сфера ни поднася. Важно според мен е да можеш да вникваш в сърцето и душата на хората, за да разбереш как наистина можеш да им бъдеш полезен. За целта на нас ни се налага да бъдем добри и в психоанализата и общуването с клиента в дълбочина.
 
Какво в професията на брокер ти харесва най-много?
 
Свободата е нещо, което ценя много. Харесва ми и забързания ритъм и динамика в тази професия. Аз имам нужда от това, за да се чувствам активна и полезна. Работата ни е много интересна, среща ни с хора от различни сфери на живота, сблъсква ни с казуси. В този процес несъмнено се обогатявам и израствам като личност. Емоцията и адреналина ме движат напред към всяка следваща сделка. Оценявам възможността да стана част от живота на клиента, да бъда допусната до мечтите и желанията му, за да мога да му помогна във взимането на толкова важно решение като избора на дом. Прекрасно е усещането да създадеш чудесни приятелства с хората, които продължават и след момента на сключването на сделката.
 
Как се чувстваш, работейки именно за компания като Unique Estates?
 
Unique Estates е първата компания за недвижими имоти, в която аз работя и се радвам, че имах късмета да попадна именно тук. Компанията е лидер на пазара, което е предимство за всеки, който работи в нея. Оценявам шансовете, които ни се дават тук, както и постоянните обучения и възможности за развитие и усъвършенстване, които компанията предоставя на екипа. Като част от този екип имам възможността да работя с най-добрите имоти на пазара, да общувам със специални клиенти и колеги и да разполагам с достъп до контакти с партньорите на Unique Estates в цял свят. Тази привилегия за всеки от нас като част от международната мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio е фантастична възможност, която ни отваря вратите към клиенти от всяка точка на света.
 
Как престоя ти в Unique Estates ти помогна за професионалното и личностно развитие през годините?
 
За четирите години работа в компанията аз израстнах истински и в личностен и в професионален план. Екипът на Unique Estates е специален със селекцията си от интересни и стойностни хора. Научих много за целия процес на работа от всички тях, като успях да опозная и себе си. Контактът ми с тези изключителни личности през годините ме обогати и направи по-добра в това, което съм и правя. Тук успях да сбъдна и едни от най-важните си житейски стъпки като създаването на семейство и покупката на собствен дом. Определено съм щастлива да бъда част от този екип.
 
 
Кои са нещата, които те радват в свободното ти време?
 
Обичам да отделям време за себе си и да се зареждам и балансирам чрез практикуването на йога и медитация. Любопитна съм към всичко, свързано с източните култури и планирам едно духовно пътуване до Индия в най-близко бъдеще.
Top