10/02/2020 Unique Estates Галерия

С фасадите и настилките на ArteFINO ще се насладите на стил и комфорт без необходимост от поддръжка във времето

ArteFINO предлага уникални фасадни решения посредством продукти от композитно дърво, подходящи за реализирането на впечатляващи дизайнерски екстериорни и интериорни решения на офисни, търговски и жилищни обекти в модерен, ретро или класически стил, които остават трайни във времето без да изискват периодична поддръжка. Сред тях са декоративни профили, фасадни облицовки, настилки, огради и паркови елементи.

Композитното дърво на ArteFINO е резултат на иновативното мислене и стремеж към запазване на естествената красота, която се крие в дървения материал. Устойчивостта му на климатичните промени го превръща в материал превъзхождащ качествата на обработената естествена дървесина, като запазва усещането за красота, комфорт и уют.  

Профилите на ArteFINO изпъкват със здравина, стабилност и едновременно с това носят топлия уют на дървесината в себе си. Полимерните примеси в съчетание с дървения материал го предпазват от слънце, влага, инсекти и температурни промени и го превръщат в повече от дърво, а именно в композитно дърво.

Гъвкавото му навлизане в интериора под формата на декоративни профили по стени и тавани, както и във влажни помещения дава възможност за хармонично съчетание на цветове и материали от фасадата на сградата и външните настилки с елементи и акценти от интериора.

Богатата гама от продукти ArteFINO и тяхното разнообразно приложение ни дава свободата да прилагаме няколко от тях в изпълнението на комплексни решения в един обект. Впечатляващ пример е затворен комплекс Форест Парк, архитектурен проект създаден от арх. Панов и неговият екип, където са използвани фасади тип „Баркод“ от декоративни профили, подова декинг настилка с конструкция тип „двоен под“ по терасите и  облицовки по стени и тавани.

Няколко големи имена в строителния бранш ни се довериха и заложиха декоративни фасадни профили, облицовки и настилки ArteFINO в текущите и бъдещите си проекти.

С наши продукти са изпълнени редица проекти, част от които са жилищни комплекси и частни къщи, екстериорни решения на хотели, външни барове, интериорни декорации на офиси, настилки около басейни и градини на различни търговски и нетърговски обекти.

За удобство на нашите клиенти предлагаме индивидуални решения на всички въпроси възникнали в процеса от проектирането до реализирането на проекта и осигуряваме пълен инженеринг включващ доставка и монтаж.

www.artefino.bg

Top