05/04/2021 Лора Петрова Галерия

Велизар Змеев - Консултант в Unique Estates

В началото на март месец към екипа на Евелина Костакева се присъедини Велизар Змеев на позицията Консултант. Воден от амбициите си да се развива, той с удоволствие избира Unique Estates като ново поле за изява.

Велизар е специализирал "Маркетинг и реклама" в Нов български университет, София. Има успешно преминато обучение "Ефективни продажби" в Training Academy и е мотивиран да продължава да усъвършенства качествата си на търговец. 

Интересът му към недвижимите имоти не се ограничава само в тяхната продажба. Велизар има опит като Технически ръководител, където е следял обстойно плановете за изпълнение на дадени обекти. Започнал е кариерата си като брокер през 2016 година в агенция за недвижими имоти. Харесва му създаването на нови контакти и възможността за персонализиран подход във всяка сделка и казус.

Насочва се към Unique Estates воден от наблюденията си за имиджа на компанията и богатото портфолио от имоти. Ще се радва да работи с мотивиран екип и вдъхновяващи лидери. Определя упоритостта като най-силното си качество. Уверен е, че успява да разбере нуждите на своите клиенти и умее бързо да се адаптира към променящи се ситуации максимално ефективно.

В свободното си време Велизар обича да пътешества и открива нови места. През зимата кара сноуборд в планината, а в топлите дни любимото му хоби е тенис на корт.

Пожелаваме на Велизар успех и много доволни клиенти!

Top