Защо да се доверите на Unique Estates за продажба на Вашия дом

Разгледайте нашия наръчник за продавача

Предлагате жилище и искате безплатна оценка? Изпратете ни информация и ние ще се свържем с вас.

Защо да се доверите на Unique Estates за продажба на Вашия дом

През последните години ние се наложихме като компания на пазара, разполагаща с изключително богата база данни от над 30 000 потенциални клиенти. Гордеем се, че можем да договорим най-добрите условия, за възможно най-кратко време.

Професионализъм

От партньорството ни с  Luxury Portfolio и Leading Real Estates Companies of the World, ние сме натрупали опита и знанията, благодарение на които имаме възможност да Ви предложим портфолио от потенциални клиенти, лично отношение, високо качество услуги, според международните стандарти, лоялност и коректност. Unique Estates е част от Реалто Груп - бизнес, който обединява агентски и консултантски компании в сферата на недвижимите имоти с над 25 годишен опит. Холдингът е специалирзиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти и включва дружества, които покриват пълния сектор от дейности: инвестиции в жилищни и офис сгради, консултантски услуги, кредитно консултиране, застраховки, аутсорсинг и събиране на вземания. Групата има над 1000 служители в 25 града. В портфолиото са двете най-големи компании за недвижими имоти - Адрес Недвижими Имоти и Имотека.

Достъп до корпоративни клиенти

Unique Estates активно членува в  Амерканската търговска камара (AmCham), Германо-българската индустриална търговска камара (ГБИТ), Френско-българската търговска и индустриална камараСдружението на фамилния бизнес (FBN) и Българския форум на бизнес лидерите (BBLF). 

Участваме във всички събития, организирани от сдруженията и техните членове. Наши клиенти са и екипите на посолствата на други държави в България. Включваме се в най-важните бизнес срещи и конференции, организирани в града.

Достъп до международни клиенти

Unique Estates е ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за имоти. Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE) е дом на водещи независими компании за недвижими имоти от над 60 страни. Представени са над 550 фирми, над 128,000 брокера, с повече от един милион транзакции на стойност $351 милиона годишно. Мрежата работи само с покана, базирана на реални резултати и доверени отношения, които могат да гарантират перфектното обслужване на всеки клиент.
Luxury Portfolio International е луксозното лице на Leading Real Estate Companies of the World, с първокласен уебсайт, стартирал през 2005 година. Още от самото начало той представя повече жилища за над 1 милион долара, отколкото всяка друга луксозна верига за недвижими имоти. Мрежата продължава да расте и предлага на пазара над 50 000 от най-забележителните домове по света.
Благодарение на нашите международни партньори Вашият имот достига до всяко кътче на планетата. Сайтът на Luxury Portfolio представя имотите от най-високия сегмент и всеки месец привлича посетители от над 200 държави, преведен е на девет език, преобразува множеството валути и предлага имоти на обща стойност над 54 милиарда долара, със средна цена над 2,6 милиона долара.

По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи на Вашия имот - около 35 % от огледите се извършват след работа и през почивните дни.
Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.

Регламентирани взаимоотношения

Unique Estates регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща. Посредническият договор ясно описва ангажиментите ни към Вас. Предлагаме Ви избор между два вида услуги за продажба на Вашия имот - Премиум и Стандарт. Това ще ви гарантира пълна прозрачност за процеса на работа с нас. 

Експертни съвети

Необходими са умение и опит за да се договори и приключи една успешна сделка, като при това се постигне възможно най-добра цена.
Със своето образование и опит нашите консултанти и юристи предлагат експертни съвети по отношение на процеса на отдаване под наем или продажба на Вашия имот, защита на Вашата сигурност и интереси.

Професионална оценка

"Колко струва Вашия имот, какъв е реалният му наем?"
Отговорът на този въпрос е най-важен за успешната реализация на Вашия имот на този динамичен пазар.
Нашите професионалисти ще изготвят специален сравнителен пазарен анализ и с конкретни примери за реализирани сделки ще определят точната пазарна цена. Ще имаме ангажимента да актуализираме тази информация всеки месец.

Професионално заснемане

Презентацията и точността са всичко! Нашият фотограф прави професионални панорамни и детайлни снимки, за да изглежда Вашият имот по-атрактивен.
Вашият консултант ще изготви професионална оферта, в която ще опише пълните характеристики и предимства на имота Ви.
В резултат на което Вашия имот ще се отличи пред всички останали.

Конкурентен маркетинг

Всеки месец инвестираме средства, за да бъдат рекламирани имотите на нашите клиенти през различни канали, включително през нашия информационен бюлетин и списанието ни. 

По желание, можем да изготвим специална луксозна брошура, която ще достигне до всички потенциални клиенти или да организираме Open House събитие, на което ще представим Вашия имот пред подбрани клиенти. Ние създаваме търсене, като таргетираме конкретни потенциални клиенти. Всеки месец ще получавате от нас точен отчет за свършената работа. 

Професионален сайт

Със своя модерен дизайн и иноваторски подход при представяне на имотите, сайтът на Unique Estates е сред водещите на пазара с над 70 000 посетители всеки месец и играе ключова роля при професионалния маркетинг. Всеки имот е представен с детайлно описание и качествени снимки. Вашият консултант ще го презентира професионално във видео разходка.

Тематични бизнес събития

Вашият имот ще бъде представен на подбрани клиенти в специално организирано събитие.
Веднъж годишно отваряме вратите на един уникален имот от портфолиото ни и посрещаме нашите лоялни клиенти на изискан коктейл преди Коледа.

Корпоративните събития, които провеждаме през цялата година в избрани имоти, привличат партньори, които представят най-интересните си предложения.
 

Списанието Unique Estates Life

Единственото специализирано списание за луксозни недвижими имоти у нас. Във всеки брой представяме експертни анализи на пазара на недвижимата собственост, последните тенденции в персонализирането на интериора, ценни съвети от експерти в областта на архитектурата и дизайна, както и още много. Списанието излиза в тираж 8 000 броя, част от които достигат директно до домовете на най-специалните ни клиенти. Unique Estates Life се продава и в търговската мрежа.

Услуги
Top