Unique Estates Life

Априлската зеленина става все по-плътна, а заедно с развитието на младите листа се отварят и нашите хоризонти. В броя Spring/Summer сме вложили идеята за широта – и на очакванията, и на надеждите, и на погледа върху красотата на луксозния живот и силата му да ни прави щастливи.
Създаден във вдъхновяваща колаборация с Luxury Portfolio International, броят е глобален поглед към пазара на луксозните имоти и за първи път представя неустоими предложения с ексклузивни локации от цял свят. Още на корицата ще видите някои точки от звездната ни карта с оферти.
Защо пазарът на „втори дом“ процъфтява – експертите коментират и сравняват трендовете у нас и по света. Представяме ви и специална селекция на имоти тип „втори дом“ - оазиси, в които да избягате, за да намерите може би себе си. Как архитектите интерпретират темата за природата и лукса. Каква история ще купи бъдещият собственик на резиденцията в Санта Барбара от златните години на Калифорния. Част от каква история ще стане бъдещият наемател на Къщата на Функ в центъра на София.
Пожелаваме ви приятно четене и с лекота да намерите своя оазис, така както пролетта неусетно ще премине в лято!

Прочетете броя ТУК.

За реклама
Зареди още
Top